Witam po szkoleniu - wróciłem bardziej wymęczony niż przed wyjazdem :P Warszawa oczywiście rozkopana więc podróż powrotna przedłużyła się o 40 min ale przy okazji zobaczyłem przejazdem Stadion Narodowy oraz Pałac Kultury i Nauki i inne.
[O1] Czujnik ciśnienia klimatyzacji
Zwiń
X
-
[O1] Czujnik ciśnienia klimatyzacji
Witam, przeglądałem forum z tym problemem, ale znalazłem tylko w OII. Potrzebuję info czy ten czujnik można wymienić samemu? Istnieją sprzeczne opinie w OII. U mnie dzisiaj po dobiciu klimy stwierdzono że czujnik się nie załącza przy wysokim ciśnieniu. Doraźnie żeby nie rozwaliło układu upuścili trochę czynnika i mam przyjechać za klilka dni celem sprawdzenia, być może drgnie. Jaka jest wasza opinia?Jeżeli mój post coś wniósł, to wyślij ,,pomógł,,
-
-
Re: Czujnik ciśnienia klimatyzacji
Zamieszczone przez fazy2Witam, przeglądałem forum z tym problemem, ale znalazłem tylko w OII. Potrzebuję info czy ten czujnik można wymienić samemu? Istnieją sprzeczne opinie w OII. U mnie dzisiaj po dobiciu klimy stwierdzono że czujnik się nie załącza przy wysokim ciśnieniu. Doraźnie żeby nie rozwaliło układu upuścili trochę czynnika i mam przyjechać za klilka dni celem sprawdzenia, być może drgnie. Jaka jest wasza opinia?
Komentarz
-
Komentarz